Stenhus

Lammi & Energihusgruppen

lammi_LL500Genom vårt samarbete med Energihusgruppen och finska Lammi kan vi i dag erbjuda stenhus med upp till passivstandard vilket ger ett hus med mycket imponerande termiska egenskaper och låga driftskostnader.

Om våra stenhus:

Stenhus är friska hus, där alla kan känna sig trygga, trivas och må bra, generation efter generation. Hus i sten har lång livslängd, de är gedigna och står emot väder och vind. Det ska vara vackert, trivsamt, pålitligt, ekonomiskt och så vidare.

Våra stenhus i betong har utomordentliga termiska egenskaper på grund av Lammi elementens uppbyggnad vilket gör att ni får ett ytterst energi effektivt hus som håller värmen inomhus på vintern och ute på sommaren.

Med Lammi blocken kan vi styckebygga stenhus som uppfylla dina husdrömmar om elegans, funktion och miljöriktiga material. Materialet gör det möjligt för dig att bygga ett nytt hus utan kompromisser. Lammi ger en enkel och flexibel konstruktion med massiva ytterväggar som möjliggör alla tänkbara arkitektoniska stilarter, detta skapar frihet för dig som vill bygga allt hänger på hur du vill utnyttja materialet.

Du bestämmer

Hos oss bestämmer Du vad du vill ha. Köp bara material, köp ditt hus stomrest genom våra samarbetspartners eller låt oss hjälpa till att projektleda till nyckelfärdigt hus.

Se hur Lammi blocken används:

Lammi har lagt ut ett flertal fillmer på YouTube där du kan se hur blocken monteras och olika alternativ på användning. YouTube